23 квітня 2015 року науково-педагогічні працівники КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» взяли участь у вебінарі з теми «Ефективне управління інноваційною діяльністю ЗНЗ засобами ІКТ».

23 квітня 2015 року науково-педагогічні працівники КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» взяли участь у вебінарі з теми «Ефективне управління інноваційною діяльністю ЗНЗ засобами ІКТ». Організатори заходу: Інститут інноваційних технологій і змісту освіти та Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

На вебінарі розглядалися актуальні питання упровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управлінську діяльність та ефективність їх застосування. Також значну увагу було приділено проблемам навчання керівників ЗНЗ щодо використання ІКТ в управлінській діяльності та якості комп’ютеризації закладів освіти.

Найголовнішою проблемою було виокремлено якість постачання послуг Інтернет-зв’язку до навчальних закладів, від якої залежить можливість використання ІКТ в управлінській діяльності.

_DSC0012

_DSC0009

_DSC0011

_DSC0002

Категорія: Новини
Оберіть мову