30 березня 2015 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулося відкриття IV етапу XXVІІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.

30 березня 2015 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулося відкриття IV етапу XXVІІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.

До Таврійського краю прибуло 160 учасників з усіх куточків України, а також команди з Донецької та Луганської областей. З вітальним словом до присутніх звернулася Валентина Іванівна Січова, перший заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації, голова оргкомітету.

Виконуючий обов’язки начальника управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації Євген Анатолійович Криницький наголосив на значних успіхах обдарованої молоді Херсонщини у різних інтелектуальних конкурсах та побажав удачі й наснаги учасникам олімпіади.

Плідної роботи олімпійцям побажали доктор філософії, професор, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Анатолій Миколайович Зубко та головний спеціаліст Міністерства освіти і науки України Богдан Віталійович Кудренко.

Досягти найкращих результатів у змаганнях побажав юним учасникам конкурсу голова журі Юрій Васильович Горошко, доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка.

Гостей віншували аматорські колективи позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів м. Херсона.

Попереду – дні напруженої, але цікавої роботи, складних конкурсних випробувань, а найголовніше – дні плідного спілкування, інтелектуального та культурного збагачення.

Переможців олімпіади назвуть 3 квітня, тоді ж відбудеться і їх урочисте нагородження.

Щиросердно бажаємо всім учасникам олімпіади волі до перемоги, оптимізму, віри у власні здібності та незабутніх вражень від нашого міста.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Категорія: Новини
Оберіть мову