26 вересня делегація КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» на чолі з ректором КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», професором, доктором філософії Анатолієм Миколайовичем Зубком узяла участь у VІІ Міжнародній науково-практичній конференції та ХХІ Всеукраїнських педагогічних читаннях «Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю: вчимося толерантності», що проходила в Миколаївському національному університеті ім. В.О. Сухомлинського

_DSC0019 _DSC0116 _DSC0141 _DSC0154 _DSC0221

Активна участь у роботі конференції педагогів та науковців Херсонщини в котрий раз довела, що вони постійно втілюють у життя ідеї великого Учителя-Майстра Василя Олександровича Сухомлинського, творчо використовують його багатогранну й безцінну педагогічну спадщину в навчально-виховному процесі сучасної школи. Тому цілком закономірним є рішення Української Асоціації Василя Сухомлинського про передання естафети проведення визнаних міжнародною педагогічною спільнотою Педагогічних читань «Василь Сухомлинський у діалозі з сучасністю» у 2015 році до КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Завершальним етапом пленарного засідання конференції стало урочисте вручення ректором Миколаївського національного університету імені Василя Олександровича Сухомлинського штандарту Міжнародної науково-практичної конференції освітянам Херсонщини.

Ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», професор, доктор філософії Анатолій Миколайович Зубко підкреслив важливість такої події для Херсонщини та зазначив, що протягом 2015 року буде проведено низку обласних, всеукраїнських та міжнародних заходів із залученням широкого кола науковців, педагогічної громадськості, школярів та їхніх батьків, присвячених вивченню та творчого осмислення педагогічного Генія Василя Олександровича Сухомлинського.

Категорія: Новини
Оберіть мову