16 вересня 2014 відбулося засідання творчої групи вчителів біології, які залучені до участі в українсько-польському проекті «Уроки з підприємницьким тлом»

_DSC0001 _DSC0009 _DSC0025 _DSC0041

16 вересня 2014 рокуна базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулося засідання творчої групи вчителів біології, які залучені до участі в українсько-польському проекті «Уроки з підприємницьким тлом».

Учасників творчої групи привітала Світлана Федорівна Одайник, кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з питань зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», яка вручила вчителям сертифікати Центру розвитку освіти (Варшава), що засвідчують їх участь в реалізації українсько-польського проекту «Уроки з підприємницьким тлом».

Проект надзвичайно потрібний українській освіті, бо демонструє можливість формувати підприємницьку компетентність серед молоді не тільки на уроках економіки, а й у рамках вивчення інших шкільних предметів.

Учителі підготували конспекти уроків біології відповідно до визначених координаторами проекту завдань. Катерина Вікторівна Мазаєва та Зоя Володимирівна Філончук, координатори проекту в Херсонській області, разом з учителями визначили напрями подальшої роботи, а саме – час апробації методичних розробок, їх удосконалення, підготовку до публікації.

За результатами роботи учасників проекту з 18 областей України наприкінці 2014 року побачить світ посібник з методичними рекомендаціями щодо організації уроків із підприємницьким тлом з різних навчальних дисциплін та конспектами таких уроків.

Категорія: Новини
Оберіть мову