21-22 жовтня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся обласний семінар для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Херсонської області та міста з теми «Гра як засіб реалізації діяльнісного підходу в закладі дошкільної освіти» в онлайн-режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM.

21-22 жовтня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся обласний семінар для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Херсонської області та міста з теми «Гра як засіб реалізації діяльнісного підходу в закладі дошкільної освіти» в онлайн-режимі за допомогою хмарної платформи  ZOOM. Учасниками заходу стали понад 50 педагогів.

Ганна Володимирівна Швед, викладачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розкрила питання «Забезпечення формування ігрової компетентності дитини відповідно до завдань Базового компоненту дошкільної освіти». Тетяна Вільямівна Комінарець, кандидатка філологічних наук, доцентка, завідувачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» з допомогою практичних засобів проілюструвала приклади ігрових технологій у медіаосвіті.

Тетяна Григорівна Чикалова, кандидатка педагогічних наук, старша викладачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» розставила нові акценти у знайомих іграх з піском.

Для  сприйняття нового матеріалу, осмислення і, головне, втілення його в практику, організаторами семінару було розроблено цікаві тести. Після опрацювання діагностичного матеріалу учасники отримають сертифікати.

Категорія: Новини
Оберіть мову