22 вересня 2021 року згідно з планом роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в режимі oнлайн на платформі ZOOM відбувся обласний навчально-методичний семінар з теми «Розвиток навичок ХХІ століття на уроках англійської мови в умовах НУШ» для вчителів англійської мови.

22 вересня 2021 року згідно з планом роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в режимі oнлайн на платформі ZOOM відбувся обласний навчально-методичний семінар з теми «Розвиток навичок ХХІ століття на уроках англійської мови в умовах НУШ» для вчителів англійської мови.  Спікером семінару виступила Бабенко Наталя – учитель англійської мови Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №57 з поглибленим вивченням іноземних мов, сертифікований тренер Британської Ради в Україні, фасилітатор.

Захід проведено для  вдосконалення фахових компетентностей учителів англійської мови та підтримки професійного розвитку фахівців іншомовної галузі.

У семінарі взяло участь близько ста вчителів Херсонської області та міста. Фахівці обговорили навички ХХІ століття та важливістю формування ключових навичок в умовах впровадження НУШ. Інтерактивна форма семінару дозволила вчителям спробувати різні форми онлайн взаємодії та познайомитись із можливостями платформи ZOOM на практиці.

Категорія: Новини
Оберіть мову