31 серпня 2021 року відбулася онлайн-консультація для вчителів географії з теми «Актуальні питання шкільної картографії» за участі Ростислава Івановича Сосси, доктора географічних наук, завідувача кафедри картографії та геопросторового моделювання Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка».

31 серпня 2021 року відбулася онлайн-консультація для вчителів географії з теми «Актуальні питання шкільної картографії» за участі  Ростислава Івановича Сосси, доктора географічних наук, завідувача кафедри картографії та геопросторового моделювання Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка». Учасниками заходу стали 38 педагогів Херсонської області.

У своєму виступі Ростислав Іванович наголосив на важливості картографічних знань, розкрив проблеми сучасної картографічної науки, ознайомив учителів з новинками картографічної продукції тощо.

По завершенню консультації вчителі мали можливість поставити запитання Ростиславові Івановичу як авторові посібників з картографії.

Категорія: Новини
Оберіть мову