15 червня 2021 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з географії.

15 червня 2021 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з географії.

У Херсонській області зареєстровано 3932 випускники для тестування з географії.

На пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) з’явилося 2407 учасників, що складає 61,22% від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 17 пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання: 8 – у м. Херсоні; 2 – у м. Каховці; 4 – у м. Новій Каховці, 1 – у м. Генічеську; 2 – у м. Олешки.

На ППЗНО працювали педагогічні, науково-педагогічні працівники (відповідальні, інструктори, чергові), 17 працівників ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 17 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

На виконання сертифікаційної роботи з географії було відведено 150 хвилин. Загальна кількість завдань роботи – 54. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 90.

Результат виконання завдань усієї сертифікаційної роботи з географії (за вибором випускника) буде зараховано як державна підсумкова атестація, а також можна буде використати під час вступу до закладів вищої освіти.

Із завданнями сертифікаційної роботи і правильними відповідями до них можна ознайомитися в розділі «ЗНО-2021. Географія» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з географії буде оголошено до 30 червня 2021 року.

Категорія: Новини
Оберіть мову