27 травня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, відбувся майстер-клас з теми «Застосування ІКТ учнями в ході навчання англомовного спілкування на уроках в школі».

27 травня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, відбувся майстер-клас з теми «Застосування ІКТ учнями в ході навчання англомовного спілкування на уроках в школі». Майстер-клас провела Світлана Яків’юк – учитель англійської мови ЗОШ №41.

Учасники майстер-класу брали активну участь у тренінгу: створювали хмари слів, інтерактивні вікторини, аватари, грали у інтерактивні ігри та інше. На тренінгу вчителі ознайомилися з корисними онлайн ресурсами та мобільними додатками, які можна використовувати на уроках англійської мови та для організації ефективного навчання в умовах дистанційної освіти.

04 червня 2021 року ректорат КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відзначив подякою вчителя англійської мови ЗОШ №41 Яків’юк Світлану Анатоліївну за плідну співпрацю, високий професіоналізм, популяризацію перспективного педагогічного досвіду та активну участь у підготовці й проведенні практичних занять з теми «Використання засобів ІКТ у навчанні англійської мови» для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови.

Бажаємо Світлані Анатоліївні натхнення та творчих успіхів!

КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» запрошує вчителів міста та області до співпраці. Якщо Вам є чим поділитися із колегами та однодумцями, маєте цікаві розробки, матеріали тощо та готові поширити свій педагогічний досвід, звертайтеся з приводу співпраці до науково-методичної лабораторії іноземних мов.

Контактна особа: 0501739034 Вікторія Вікторівна Тимощук – завідувачка навчально-методичної лабораторії іноземних мов.

Категорія: Новини
Оберіть мову