Снігур Ірина Григорівна

з 2018 року І.Г. Снігур працює методистом навчально-методичної лабораторії української мови і літератури Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

Участь в експериментальній роботі доктора педагогічних наук, доцента, академіка Української академії акмеології Омельчука С.А. щодо впровадження  методики навчання морфології української мови в основній школі на засадах дослідницького підходу дала можливість організувати навчальні дії таким чином, щоб вони давали максимальний результат.

Активно співпрацює з Херсонським відділенням Школи «Юний дослідник» у проведенні настановних сесій з української мови й літератури, є сертифікованим екзаменатором з перевірки відкритої частини ЗНО, координатор Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник».

Нагороджена Почесною грамотою Херсонської обласної державної адміністрації за сумлінну плідну працю, високу педагогічну майстерність, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління (наказ № 89-К від 08.08.18р.).

У 2018-2019 роках брала участь у роботі VІІІ Всеукраїнського фестивалю педагогічних ідей «Мій особистісно зорієнтований урок», навчально-методичному семінарі «Компетентнісний підхід та соціалізація особистості в умовах Нової української школи», обласного навчально-методичного семінару для вчителів української мови і літератури з теми «Актуальність реалізації обласного освітнього проекту «Центр з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання «Крок до херсонського ВИШу».

Постійне самовдосконалення педагогічної майстерності, любов до своєї праці не дають Ірині Григорівні затримуватися на досягнутому, допомагають бути в постійному професійному пошуку.

Оберіть мову