18 травня 2021 року в режимі онлайн відбулося засідання кафедри педагогіки й менеджменту освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

18 травня 2021 року в режимі онлайн відбулося засідання кафедри педагогіки й менеджменту освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Василь Васильович Кузьменко, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки й менеджменту освіти привітав присутніх з Днем науки. Зазначив, що академія щороку поповнюється науковцями, як кандидатами, так і докторами наук; проводяться цікаві наукові конференції з міжнародною участю; аспіранти і магістранти пробують свої сили у власних дослідженнях та здобувають перемоги. Зі словами вдячності за невтомну плідну і творчу працю до учасників зібрання звернулася Ірина Ярославівна Жорова, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки й менеджменту освіти. Євдокія Петрівна Голобородько, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки й менеджменту освіти привітала членів кафедри від імені науковців старшого покоління, акцентувала увагу присутніх на тому, що саме в інтеграції з передовою наукою можливий вихід на новий рівень освіти в Україні. Ніна Віталіївна Слюсаренко, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки й менеджменту освіти побажала колегам втілення наукових ідей у життя, розвитку та підкорення професійних висот.

На засіданні заслухали звіти аспірантів та виступи їхніх наукових керівників. Роботу аспірантів було схвалено.

Члени кафедри взяли участь у обговореннях питань, що розглядалися, внесли пропозиції щодо подальшої роботи.

Категорія: Новини
Оберіть мову