15 квітня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, що перебувають на дистанційному навчанні, у режимі онлайн на платформі ZOOM відбувся майстер-клас з теми «Застосування ІКТ в ході навчання англомовного спілкування на уроках у школі».

15 квітня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови, що перебувають на дистанційному навчанні, у режимі онлайн на платформі ZOOM відбувся майстер-клас з теми «Застосування ІКТ в ході навчання англомовного спілкування на уроках у школі». Майстер-клас провела Світлана Яків’юк – учитель англійської мови ЗОШ №41.

Під час тренінгу вчителі ознайомилися з корисними онлайн-ресурсами та мобільними додатками, які можна використовувати на уроках англійської мови та для організації ефективного навчання в умовах дистанційної освіти.

Учасники майстер-класу створювали хмари слів, інтерактивні вікторини, пазли, грали в інтерактивні ігри та інше. По закінченню тренінгу вчителі отримали від Світлани Яків’юк перелік усіх опрацьованих на майстер-класі он-лайн-ресурсів з детальним описом щодо їх використання у подальшій роботі з учнями.

Категорія: Новини
Оберіть мову