10 березня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» для вчителів англійської мови в режимі on-line на платформі ZOOM проведено зустріч зі Світланою Вадимівною Мясоєдовою – кандидатом філологічних наук, доцентом, авторкою підручників з англійської мови видавництва «Ранок», директором онлайн-школи English Fastpass

10 березня 2021 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» для вчителів англійської мови в режимі on-line на платформі ZOOM проведено зустріч зі Світланою Вадимівною Мясоєдовою – кандидатом філологічних наук, доцентом, авторкою підручників з англійської мови видавництва «Ранок», директором онлайн-школи English Fastpass, що має статус Cambridge English Preparation Centre.

On-line зустріч організувала навчально-методична лабораторія іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» спільно з проректором з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Одайник Світланою Федорівною.

Під час зустрічі Світлана Вадимівна ознайомила вчителів англійської мови, що перебувають на курсах підвищення кваліфікації, з основними техніками і стратегіями розв’язання тестових завдань формату ЗНО з англійської мови. Також учасники заходу мали можливість опрацювати тестові технології практично.

У ході зустрічі вчителі мали змогу особисто поставити запитання авторці збірки типових тестових завдань з англійської мови для підготовки до ЗНО та отримати корисні поради.

Категорія: Новини
Оберіть мову