9 лютого 2021 року учасники ІІ туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Трудове навчання» виконували конкурсне випробування «Методичний практикум».

Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2021» з номінації «Трудове навчання»: конкурсне випробування «Методичний практикум»

9 лютого 2021 року учасники ІІ туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Трудове навчання» виконували конкурсне випробування «Методичний практикум». Його мета полягала в демонстрації методичної компетентності щодо розроблення інтерактивних дидактичних матеріалів з використанням зручних для учасників онлайн та офлайн сервісів.

Конкурсанти впродовж 2-х годин створювали інтерактивні дидактичні матеріали до розділу «Основи побутової діяльності та самообслуговування». Тему та клас здобувачів освіти було визначено окремо для кожного педагогічного працівника за результатами жеребкування.

Результати виконання роботи журі оцінювало за такими критеріями, як доцільність розроблених матеріалів у контексті теми та мети уроку; якість підготовленого матеріалу; зручність та доступність у використанні матеріалів учнями; відповідність принципам навчання, віковим і психологічним особливостям учнів.

Створені конкурсантами матеріали були дуже цікавими та ілюстративними, а широкоформатне їх представлення дало можливість виявити родзинки авторського досвіду, що згодом будуть узагальнені та представлені на шпальтах вітчизняних науково-методичних видань.

Конкурсні випробування тривають…

Категорія: Новини
Оберіть мову