10 грудня 2020 року відбувся обласний семінар для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Херсонської області та міста з теми «Співпраця з батьками дошкільників: технології партнерства» в онлайн-режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM.

10 грудня 2020 року відбувся обласний семінар для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Херсонської області та міста з теми «Співпраця з батьками дошкільників: технології партнерства» в онлайн-режимі за допомогою хмарної платформи  ZOOM. Учасниками заходу стали понад 50 педагогів.

Тетяна Іванівна Туркот, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», розкрила питання «Взаємодія закладу дошкільної освіти і родини в руслі виявлення та розвитку обдарованості дитини».

Інна Анатоліївна Коча, кандидатка педагогічних наук, старша викладачка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», за допомогою практичних засобів проілюструвала приклади педагогіки партнерства як засобу взаєморозуміння, проникнення у духовний світ дорослого та дитини. Для  сприйняття нового матеріалу, осмислення і, головне, втілення його в практику, організаторами семінару було розроблено методичні рекомендації та цікаві тести. Після опрацювання діагностичного матеріалу учасники отримають сертифікати.

Категорія: Новини
Оберіть мову