28 жовтня 2020 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в онлайн-режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM відбулася ІІ науково-методична консультація інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня «Педагогічні умови становлення і розвитку особистості на ранніх етапах онтогенезу» у 2019-2022 роках для керівників експерименту 7 закладів дошкільної освіти міста та області.

28 жовтня 2020 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в онлайн-режимі за допомогою хмарної платформи  ZOOM відбулася ІІ науково-методична консультація  інноваційного освітнього проєкту  всеукраїнського рівня «Педагогічні умови становлення і розвитку особистості  на ранніх етапах онтогенезу» у 2019-2022 роках для керівників експерименту 7 закладів дошкільної освіти міста та області.

Відкрила захід та подякувала учасникам експерименту за вчасне виконання поставлених завдань, розповіла про подальші дії  дослідно-експериментальної діяльності Тетяна Іванівна Туркот, кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти». Тетяна Іванівна презентувала освітянам методичне видання педагогів-практиків дошкілля з метою планування та організації ігрової діяльності дітей раннього віку.

Науковий керівник проєкту Наталія Василівна Гавриш, професорка, докторка педагогічних наук, презентувала модель участі дітей в освітньому процесі «Вісім сходинок» за Роджером Хартом. Надала рекомендації щодо доцільного зонування групового приміщення та діяльності дітей в освітньому середовищі закладу дошкільної освіти.

Учасники експерименту отримали відповіді на важливі питання щодо особливостей  роботи експерименту.

Категорія: Новини
Оберіть мову