07 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови.

07 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови.

У Херсонській області під час ЗНО з англійської мови працювали 13 пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО): 9 ППЗНО – у м. Херсоні; 3 ППЗНО – у м. Новій Каховці; 1 ППЗНО – у м. Олешки.

Цього року тест з англійської мови мали намір складати 2859 абітурієнтів. На ЗНО з’явилося 2528 учасників, що складає 88 % від кількості зареєстрованих осіб.

На ППЗНО працювали: 501 педагогічний працівник (відповідальні, інструктори, чергові), 13 працівників ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювали 13 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з англійської мови будуть розміщені 08 липня 2020 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Результати тестування з англійської мови будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО не пізніше 25 липня 2020 року.

Сертифікаційна робота з англійської мови містить 59 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 72. На виконання сертифікаційної роботи було відведено 150 хвилин.

Результат виконання всіх завдань буде зараховано як результат державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти для випускників старшої школи закладів освіти 2020 року (за вибором випускника) та буде використано під час вступу до закладів вищої освіти.

Усі учасники, результати яких будуть не нижчими від «порогового бала», отримають оцінку за шкалою 100-200 балів і матимуть право брати участь у конкурсному відборі при вступі на навчання до закладів вищої освіти. Учасники ЗНО, які не подолають визначений «пороговий бал», уважатимуться такими, хто тест не склав.

Категорія: Новини
Оберіть мову