06 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з німецької, французької, іспанської мов.

06 липня 2020 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з німецької, французької, іспанської мов.

У Херсонській області працював один пункт проведення ЗНО на базі Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Херсонської міської ради.

На зовнішнє незалежне оцінювання з іноземних мов було зареєстровано 57 осіб. З’явилися 47 учасників, що складає 82,4 % від кількості зареєстрованих осіб.

На пункті працювали 23 педагогічні працівники (відповідальний, інструктори, чергові), 1 працівник ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювала 1 уповноважена особа Українського центру оцінювання якості освіти.

Тести з німецької, французької та іспанської мов мають подібну структуру, кожен з них містить 59 тестових завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання, – 72.

Відповіді до завдань тестів з іноземних мов будуть розміщені 07 липня 2020 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Офіційне оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з французької, німецької, іспанської мов відбудеться не пізніше 25 липня 2020 року. Результат виконання завдань усього тесту може зараховуватися як державна підсумкова атестація з англійської мови (за вибором випускника) для учнів, які вивчали предмет на профільному рівні, а також буде використовуватися під час вступу до закладів вищої освіти України.

Усі учасники, результати яких будуть не нижчими від «порогового бала», отримають оцінку за шкалою 100-200 балів і матимуть право брати участь у конкурсному відборі при вступі на навчання до закладів вищої освіти. Учасники ЗНО, які не подолають визначений «пороговий бал», уважатимуться такими, хто тест не склав.

Категорія: Новини
Оберіть мову