17 червня 2020 року працівники навчально-методичної лабораторії початкової освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» організували та провели спільно з видавництвом «Країна Мрій» для педагогічної спільноти Херсонщини онлайн-семінар з теми «Організація якісного освітнього процесу в початковій школі дистанційно в умовах карантину».

17 червня 2020 року працівники навчально-методичної лабораторії початкової освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» організували та провели спільно з видавництвом «Країна Мрій» для педагогічної спільноти Херсонщини онлайн-семінар з теми «Організація якісного освітнього процесу в початковій школі дистанційно в умовах карантину». Учасниками заходу були 211 педагогів області.

Лариса Юріївна Почегун, заступник директора компанії «КМ Медіа» і Тетяна Григорівна Роєва, головний редактор компанії «КМ Медіа», ознайомили присутніх із використанням навчальних дидактичних мультимедійних матеріалів в освітньому процесі Нової української школи та презентували українськомовний навчальний дидактичний мультимедійний контент «КМ МеdiaEdProfi» для 1-х; 2-х; 3-х; 4-х класів НУШ, який має гриф «Рекомендовано  МОН  України  до використання у початкових класах закладів загальної середньої освіти».

Педагоги дякували організаторам вебінару та відзначили, що потреба в подібних засобах навчання дуже висока, що дидактичний відеоконтент навчального призначення необхідний для організації якісного освітнього процесу та рівного доступу до якісної освіти. Його використання в полегшить роботу вчителя з підготовки до уроків, а процес пізнання для дітей стане більш цікавим, наочним, доступним і сучасним!

Категорія: Новини
Оберіть мову