29 квітня відбулася третя мініконференція для регіональних координаторів дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня з медіаграмотності з теми «Медіагігієна під час пандемії COVID-19».

29 квітня відбулася третя мініконференція для регіональних координаторів дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня з медіаграмотності з теми «Медіагігієна під час пандемії COVID-19». Ці зустрічі проводить Любов Антонівна Найдьонова, доктор психологічних наук, член-кореспондент НАПН України, лауреат Державної премії України з науки і техніки (соціогуманітарні науки, 2019) у межах волонтерського проекту #Онлайн-Коло. Любов Антонівна розкрила наступні аспекти теми: рефлексія вимушеного буму дистанційної освіти; телеосвіта і відлуння в соціальних мережах; некритичне критичне мислення і дефіцити логіки: повернення до психології мислення;  медіапсихологія навчальної мотивації і медіагігієна; як привчати дитину і підлітка до медіагігієни; сімейна медіаосвіта. Ці питання зараз є на часі і потребують ретельного  вивчення та обговорення серед різних цільових аудиторій.

У роботі онлайн-конференції взяла участь Вікторія Валеріївна Сургаєва. регіональний координатор, й заклади-учасники експерименту.

Категорія: Новини
Оберіть мову