17 квітня 2020 року відбулася консультація для вчителів географії з теми «Про дистанційну підготовку до ЗНО з географії»

17 квітня 2020 року відбулася консультація для вчителів географії з теми «Про дистанційну підготовку до ЗНО з географії» в онлайн режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM (організатор: Зоя Володимирівна Філончук, завідувачка навчально-методичної лабораторії географії та економіки КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»). Учасниками заходу стали 44 педагоги області.

Світлана Федорівна Одайник, кандидатка педагогічних наук, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», проінформувала вчителів про порядок та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році, повідомила про підготовку до пробного ЗНО-2020, наголосила на важливості якісної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання для майбутніх абітурієнтів.

Зоя Володимирівна Філончук, кандидатка педагогічних наук, доцентка, доцентка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін академії, ознайомила вчителів з характеристикою сертифікаційної роботи з географії ЗНО-2020, проаналізувала типові помилки учасників ЗНО-2019 з географії за розділами програми з підготовки до ЗНО, запропонувала шляхи подальшої роботи над усуненням цих помилок.

По завершенню консультації вчителі мали можливість поставити запитання, а також отримати інформаційні матеріали (онлайн).

Категорія: Новини
Оберіть мову