14 квітня 2020 року для керівників закладів загальної середньої освіти Херсонщини в режимі онлайн було проведено онлайн-консультацію з питань проведення інституційного аудиту в освітніх закладах.

14 квітня 2020 року для керівників закладів загальної середньої освіти Херсонщини в режимі онлайн  було проведено онлайн-консультацію  з питань проведення   інституційного  аудиту в освітніх закладах.

Тетяна Олександрівна Кузьміч, завідувач навчально-методичної лабораторії управління навчальними закладами Комунального вищого навчального закладу  «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради, привітала учасників зустрічі.

Для участі в онлайн-консультації було запрошено Олену Іванівну Данилову, тимчасову виконувачку обов`язків  начальника управління Державної служби якості освіти в  Херсонській області, яка розповіла про порядок проведення інституційного  аудиту в закладах загальної середньої освіти та  принципи побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Олена  Йосипівна Карпенко,  головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти в  Херсонській області, надала рекомендації щодо підготовки керівників освітніх закладів до проведення інституційного  аудиту, прокоментувала основні положення «Абетки  для директора».

Учасники зустрічі подякували представникам управління Державної служби якості освіти в  Херсонській області за практичні поради, розуміючи, що саме в період інституційного аудиту заклади освіти мають змогу підтвердити  свою готовність до змін.

Категорія: Новини
Оберіть мову