14 квітня 2020 року відбулася консультація для вчителів географії з теми «Організація дистанційного навчання з географії під час карантину»

14 квітня 2020 року відбулася консультація для вчителів географії з теми «Організація дистанційного навчання з географії під час карантину» в онлайн режимі за допомогою хмарної платформи ZOOM (організатор: Зоя Володимирівна Філончук, завідувачка навчально-методичної лабораторії географії та економіки КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти»). Учасниками заходу стали 47 педагогів області.

Зоя Володимирівна Філончук, кандидатка педагогічних наук, доцентка, доцентка кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін академії, розкрила особливості організації дистанційного навчання з географії в умовах карантину. Було акцентовано увагу на корисних посиланнях на вітчизняні освітні платформи для дистанційного навчання, електронні ресурси з географії, власний методичний досвід.

Під час консультації вчителі мали можливість обмінятися досвідом, поставити запитання, висловити думку щодо тематики наступних зустрічей.

Категорія: Новини
Оберіть мову