31 січня 2020 року відбулося засідання вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

31 січня 2020 року відбулося засідання вченої ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради. На засіданні було розглянуто та ухвалено рішення з важливих питань щодо діяльності закладу.

Першим питанням розглянуто звіти про виконання планів роботи кафедр і науково-педагогічної бібліотеки за 2019 рік та основні напрями роботи академії на 2020 рік.

Заслухавши й обговоривши звіти завідувачів кафедр академії Комінарець Т.В. (кафедра теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій), Кузьменка В.В. (кафедра педагогіки й менеджменту освіти), Моїсеєва С.О. (кафедра теорії й методики виховання, психології та інклюзивної освіти), Юзбашевої Г.С. (кафедра теорії й методики викладання навчальних дисциплін) та завідувача науково-педагогічної бібліотеки Таворської Г.С., вчена рада ухвалила взяти до відома звіти про роботу кафедр і науково-педагогічної бібліотеки за 2019 рік та затвердила основні напрями роботи академії на 2020 рік.

Про роботу видавничого відділу у 2019 році доповів доктор педагогічних наук, професор Кузьменко В.В.

Рішенням вченої ради схвалено програми підвищення кваліфікації (очна форма навчання, 30 (24) години); тематику спецкурсів, лекцій і практичних занять науково-педагогічних працівників КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» на 2020 рік.

Вчена рада ухвалила рішення щодо рекомендації до друку та надання грифу КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» науковим, науково-методичним та навчальним виданням науково-педагогічних працівників академії та педагогів області.

Категорія: Новини
Оберіть мову