23-24 січня 2020 року в межах Національного проєкту з фінансової грамотності на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Фондом гарантування вкладів фізичних осіб у партнерстві з громадською організацією «Діловий клуб «Партнер» і Університетом банківської справи проведено тренінг для вчителів фінансової грамотності закладів загальної середньої освіти Херсонської області.

23-24 січня 2020 року в межах Національного проєкту з фінансової грамотності на базі  КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Фондом гарантування вкладів фізичних осіб у партнерстві з громадською організацією «Діловий клуб «Партнер» і Університетом банківської справи  проведено тренінг для вчителів фінансової грамотності закладів загальної середньої освіти Херсонської області.

Головна мета проєкту – розширення доступу до достовірної та актуальної інформації про фінансові ресурси та інструменти, товари та послуги, завдяки чому споживачі фінансових послуг зможуть опанувати навички ефективного управління власними коштами.

У перший день тренінгу вчителі мали можливість оцінити рівень власних знань з управління особистими фінансами через участь у грі-симуляторі «Життєвий капітал». За чотири години гри учасники тренінгу «прожили» 40 років власного фінансового життя: ухвалювали фінансові рішення у складних життєвих ситуаціях, брали і повертали кредити, шукали партнерів для бізнесу, планували сімейний бюджет.

Лекції другого дня тренінгу розкривали питання управління власними фінансами та планування заощаджень, особливості вибору кредитних і депозитних продуктів. Учасники тренінгу ознайомилися не тільки з інноваційними методиками викладання фінансової грамотності, а й мали можливість отримати відповіді на складні фінансові питання реального життя.

Безпосередню участь у проведенні тренінгу взяв Сергій Івагло, засновник та президент ГО «Діловий клуб «Партнер», та Олеся Шніцер, завідувачка сектору фінансової грамотності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

По завершенню тренінгу всі учасники отримали сертифікати про участь у заході.

Категорія: Новини
Оберіть мову