4 грудня 2019 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбувся обласний науково-практичний семінар для керівників експериментальних закладів «Інноваційна діяльність у системі навчання, виховання й управління».

4  грудня 2019 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбувся обласний науково-практичний семінар для керівників експериментальних закладів «Інноваційна діяльність у системі навчання, виховання й управління».

У заході взяли участь понад 40 педагогів області, в закладах освіти яких проводиться дослідно-експериментальна робота всеукраїнського та регіонального рівнів.

Учасники активно долучились до обговорення актуальних питань, які були розкриті  під час роботи Тетяною Вільямівною Комінарець, кандидатом  філологічних  наук, доцентом, завідувачем кафедри теорії й методики дошкільної, початкової освіти та мовних комунікацій. яка провела тренінг з  «Медіаосвіти»; Вікторією Валеріївною Сургаєвою. завідувачем навчально-методичної лабораторії інноваційної діяльності та роботи з обдарованою. яка здійснила аналіз дослідно-експериментальної роботи в області.

Під час засідання круглого столу з досвіду експериментальної роботи   закладів освіти досвідом ділились Оксана Іванівна Брит, заступник директора з НВР Комунального закладу «Олешківська гімназія» Олешківської районної ради, Діна Василівна Ферец, директор Станіславського закладу повної загальної середньої освіти Станіславської сільської ради Херсонської області ім. К.Й. Голобородька та та інші.

Категорія: Новини
Оберіть мову