7 листопада 2019 року в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради відбулись звітно-виборні профспілкові збори.

7 листопада 2019 року в Комунальному вищому навчальному закладі «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради  відбулись звітно-виборні профспілкові збори.

До порядку денного було внесено такі питання:

  • звіт профспілкового комітету за відповідний період;
  • звіт ревізійної комісії;
  • вибори голови профспілки, членів профспілкового комітету, ревізійної комісії та обрання делегатів на міську звітно-виборну конференцію.

Під час виступів та обговорень роботу профспілкового комітету було оцінено як . Зокрема, члени профспілкової організації зазначили, що завдяки зусиллям профспілкового комітету в колективі створено сприятливе морально-психологічне середовище .

Основною метою профспілкового комітету є піклування про кожного працівника, незалежно від стажу, віку, посади, надання членам профспілки допомоги в розв’язанні як професійних, так і соціальних проблем.

Одностайним рішенням звітно-виборних зборів головою первинної профспілкової організації  академії було обрано завідувача навчально-методичної лабораторії інноваційної діяльності й роботи з обдарованою молоддю Сургаєву Вікторію Валеріївну.

Адміністрація академії та новообраний профспілковий комітет продовжуватимуть будувати свої взаємовідносини на основі принципів соціального партнерства: паритетності представництва, рівноправності сторін, взаємної відповідальності, конструктивності й аргументованості під час розв’язання проблем, які можуть виникати в галузі соціально-економічних і трудових відносин.

Категорія: Новини
Оберіть мову