06 червня 2019 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології, на яке в Херсонській області зареєстровано 2716 випускників.

06 червня 2019 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології, на яке в Херсонській області зареєстровано 2716 випускників.

На пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ППЗНО) з біології з’явилося 2558 учасників, що складає 94,2 %від загальної кількості зареєстрованих.

Працювали 12 пунктів проведення ЗНО: 4 ППЗНО – в м. Херсоні; 3 ППЗНО – у м. Новій Каховці; 3 ППЗНО – у м. Каховці; 2 ППЗНО – у м. Олешки.

На ППЗНО працювали 458 педагогічних працівників (відповідальні, інструктори, чергові), 12 працівників ДСО при МВС. Здійснювали контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання 12 уповноважених осіб Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з біології розміщені 07 червня 2019 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Визначення результатів ЗНО».

Результати ЗНО з біології будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 20 червня 2019 року.

На виконання сертифікаційної роботи з біології було відведено 120 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті – 48. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, – 80. Сертифікаційна робота з біології містить завдання різних форм:

Сертифікаційна робота містить завдання різних форм:

  • з вибором однієї правильної відповіді (№ 1-36); відповіді на них потрібно позначити у бланку А;
  • на встановлення відповідності («логічні пари») (№ 37-44); відповіді на них потрібно позначити у бланку А;
  • завдання з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей (№ 45-48); відповіді на них потрібно позначити у бланку А.

Відповіді на ці завдання позначаються у бланку відповідей А.

Результат виконання завдань всієї сертифікаційної роботи з біології буде зараховано як державна підсумкова атестація, а також можна буде використати під час вступу до закладів вищої освіти.

Категорія: Новини
Оберіть мову