28 травня 2019 року в актовій залі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулась подія, яку сміливо можна назвати актом доброти і благочинства.

28 травня 2019 року в актовій залі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулась подія, яку сміливо можна назвати актом доброти і благочинства. Уже декілька місяців поспіль слухачі курсів академії та її співробітники збирають кошти на благочинну допомогу тим людям, які її потребують у першу чергу. Так, цього дня, педагоги Херсонської області підтримали грошовою допомогою Яхіханова Олега 2015 року народження. Олег є вихованцем Херсонського обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Курсанти академії  познайомились з хлопчиком та його мамою під час відвідування  цього закладу на педагогічній практиці. Чотирирічний хлопчина потребує термінової операції на головному мозку внаслідок тяжкої нейротравми, яка спричинила дефект кісток черепу. Мати виховує Олега сама і тому не має можливості оплатити складну операцію.

Перед педагогами, які зібрались  в актовій залі, виступив ректор академії Анатолій Миколайович Зубко. Він розповів про ті благочинні акції, які протягом останнього часу завдяки педагогам області та співробітникам академії проходили в закладі післядипломної освіти. Нагадав, що благодійна допомога необхідна в наш час і як безпосередня підтримка нужденних, і як засіб єднання людей навколо позитивної мети. Зубко А.М. вручив грошову допомогу мамі Яхіханова Олега і висловив надію на те, що хлопчина завітає до академії наступного разу здоровим та щасливим.

Категорія: Новини
Оберіть мову