27 травня 2019 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з німецької, французької, іспанської мов.

27 травня 2019 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з німецької, французької, іспанської мов.

У Херсонській області працював один пункт проведення ЗНО на базі Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Херсонської міської ради.

На зовнішнє незалежне оцінювання з іноземних мов було зареєстровано 58 осіб (15 осіб – на ЗНО з французької мови, 36 осіб – на ЗНО з німецької мови, 7 осіб – на ЗНО з іспанської мови). З’явився 51 учасник, що складає 87,9 % від кількості зареєстрованих осіб.

На пункті працювали 16 педагогічних працівників (відповідальний, інструктори, чергові), 1 працівник ДСО при МВС. Контроль за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання здійснювала 1 уповноважена особа Українського центру оцінювання якості освіти.

Відповіді до завдань тестів з іноземних мов будуть розміщені 28 травня 2019 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Офіційне оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з французької, німецької, іспанської мов відбудеться після 14 червня 2019 року. Усі учасники, результати яких будуть не нижчими від «порогового бала», отримають оцінку за шкалою 100-200 балів і матимуть право брати участь у конкурсному відборі при вступі на навчання до закладів вищої освіти. Учасники ЗНО, які не подолають визначений «пороговий бал», уважатимуться такими, хто тест не склав.

Категорія: Новини
Оберіть мову