22 травня 2019 року в актовій залі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся благодійний концерт народної артистки України Наталії Лелеко та народного артиста України, почесного громадянина міста Херсона Олександра Гоноболіна, який проходив під назвою «Тим, хто піде раніше за нас».

22 травня 2019 року в актовій залі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся благодійний концерт народної артистки України Наталії Лелеко та народного артиста України, почесного громадянина міста Херсона Олександра Гоноболіна, який проходив під назвою «Тим, хто піде раніше за нас». Благодійний захід було ініційовано ректором академії Анатолієм Миколайовичем Зубком за підтримки колективу, і став можливим, звичайно, завдяки улюбленим талановитим артистам з добрим серцем, які щиро погодилися подарувати небайдужим людям своє високе мистецтво. Зібрані кошти було спрямовано на допомогу обласній лікарні ХОСПІС.

Перед початком концерту ректор академії Анатолій Миколайович Зубко, доктор філософії, професор, звернувся до глядачів – слухачів курсів підвищення кваліфікації та колективу академії зі щирими словами вдячності за те, що активно долучилися до цієї шляхетної справи. Також у своєму вітальному слові ректор зазначив, що для колективу Херсонської академії неперервної освіти та педагогічної громади Херсонщини подібні благодійні заходи є вже традиційними.

Слово було надано й запрошеним гостям: голові Благодійного фонду «Захист» Л. М. Польській, яка подякувала всім учасникам та наголосила, що такі акції проводяться з метою підвищення рівня поінформованості суспільства про проблеми хворих людей; головному лікареві ХОСПІСУ Ігореві Васильєву, який також висловив подяку за активність і щиросердність педагогічних працівників Херсонщини. На благодійному концерті був присутній доктор естетики, режисер драматичних театрів Угорщини Бела Меро.

Учасники заходу зазначали, що такі акції потрібні, щоб люди змогли не тільки дізнатися про проблеми тяжко хворих людей, а й надати їм конкретну допомогу. Особливу вдячність глядачі висловлювали на адресу наших талановитих митців Наталії Лелеко й Олександра Гоноболіна за естетичну насолоду від неперевершеного виконання музичних та пісенних творів.

 

 

Категорія: Новини
Оберіть мову