23-25 квітня на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в межах міжнародного проекту «На шляху до інклюзії» відбувся навчально-практичний семінар для педагогічних працівників інклюзивних закладів освіти Херсонської області.

23-25 квітня на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в межах міжнародного проекту «На шляху до інклюзії» відбувся навчально-практичний семінар для педагогічних працівників інклюзивних закладів освіти Херсонської області. Семінар відвідали педагоги міста Херсон, Олешківського, Бериславського, Білозерського та Каховського районів.

Підчас семінару його учасники мали змогу ознайомитись із досвідом упровадження інклюзивного навчання в Чехіі, підходами чеських колег до роботи з дітьми з особливими потребами та їх батьками, а також з актуальними тенденціями розвитку інклюзивної освіти в Україні. На практичних заняттях педагоги  могли створити індивідуальну програму розвитку для дитини з особливими потребами в умовах інклюзивного навчання, відчути себе членами команди психолого-педагогічного супроводу дитини,  під час спеціальних вправ відчути себе людиною, яку не приймає суспільство та інше.

З учасниками працювали Юдіна Олена Вікторівна, завідувач ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти; Церюта Оксана Іванівна, Калин Катерина В’ячеславівна, методисти ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти.

Категорія: Новини
Оберіть мову