20 березня 2019 року слухачі курсів підвищення кваліфікації учителів англійської та іспанської мов міста й області взяли участь у тренінгу з питань інклюзивної освіти «A world of Possibilities for Every Child» («Світ можливостей для кожної дитини»), який відбувся на базі Херсонської гімназії №3 Херсонської міської ради.

20 березня 2019 року слухачі курсів підвищення кваліфікації учителів англійської та іспанської мов міста й області взяли участь у тренінгу з питань інклюзивної освіти  «A world of Possibilities for Every Child» («Світ можливостей для кожної дитини»), який відбувся на базі Херсонської гімназії №3 Херсонської міської ради. Тренінг було  проведено в межах однойменного проекту за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Організували і провели захід учителі англійської мови Оксана Єрохіна і Наталія Петрова, які є тренерами проекту. Під час заходу було розглянуто питання роботи з  дітьми, які мають особливі освітні проблеми та окреслено основні підходи щодо організації навчального процесу для них, зокрема проведення уроків іноземною мовою. Тренінг було проведено виключно англійською мовою. Слухачі курсів були не лише активними учасниками заходу: виконували завдання в групах, створювали і захищали міні-проекти,але й узяли участь в обговоренні дискусійних питань. По закінченні роботи заходу всі учасники отримали сертифікати.

Навчально-методична лабораторія іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» висловлює щиру подяку адміністрації навчального закладу і тренерам Оксані Єрохіній і Наталії Петровій.

Категорія: Новини
Оберіть мову