19 березня 2019 року в межах педагогічної практики слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської та іспанської мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відвідали відділ документів іноземними мовами Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара.

19 березня 2019 року в межах педагогічної практики слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської та іспанської мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відвідали відділ документів іноземними мовами Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара. Учителі міста й області стали учасниками практичного заняття з теми «Застосування комунікативного підходу на прикладі навчально-методичних посібників іноземних мов для початкової, середньої та старшої школи». Захід було організовано й проведено у форматі мікротренінгу з елементами завдань ділової гри, виконання квестів, створення та презентації мініпроектів. Також під час заходу було розглянуто питання медіаграмотності та їх актуальність на уроках іноземної мови.  До уваги відвідувачів були запропоновані  нові надходження видань іноземними мовами.

Навчально-методична лабораторія іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» щиро вдячна адміністрації Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара, зокрема завідувачу відділу документів іноземними мовами Тетяні Вікторівні Донченко за організацію і проведення заходу для вчителів іноземної мови Херсонщини. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

Категорія: Новини
Оберіть мову