02 жовтня 2018 року педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів початкових класів Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради пройшла на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки Херсонської обласної ради.

02 жовтня 2018 року педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації вчителів початкових класів Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради пройшла на базі Херсонської обласної  бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки Херсонської обласної ради.

Освітянам Херсонщини в цікавій формі було презентовано роботу відділів та секторів бібліотеки. Працівники закладу проінформували гостей  про напрями роботи, кожного відділу/сектору, специфіку проведення різноманітних заходів, поділилися досвідом запровадження сучасних форм роботи з дітьми молодшого шкільного віку.

Учасникам зустрічі  також було презентовано ресурси, створені фахівцями бібліотеки й адресовані як колегам, так і педагогічним працівникам. Висловлюємо щиру вдячність керівникові Ганні Іванівні Бардашевській та колективу бібліотеки за гостинний прийом та багаторічну співпрацю!

 

 

Категорія: Новини
Оберіть мову