29 березня 2018 року відповідно до плану КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулося засідання обласної школи методиста у формі вебінару. Тема заняття була присвячена проблемі «Технології аутсорсингу в методичній діяльності».

29  березня 2018 року відповідно до плану КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулося засідання обласної школи  методиста у формі вебінару. Тема заняття  була присвячена проблемі «Технології аутсорсингу в  методичній діяльності». До роботи обласної школи методиста долучилися слухачі курсів керівників закладів середньої освіти. У вебінарі брали участь методичний центр м. Нової Каховки, м. Каховки, Бериславський , Каховський, Нижньосірогозький РМК, методисти Хрестівської ОТГ, Музиківської ОТГ. Усього  в період роботи вебінару було 65 підключень. Працював також чат для запитань.

Ганна Миколаївна Ізотова, завідувач навчально-методичної лабораторії координації методичної діяльності КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» ознайомила з планом вебінару. У своїй презентації означила поняття  аутсорсингу, розкрила основні позиції взаємодії за цією технологією, наголосила на деяких позиціях, які відносяться до аутсорсингу і які в майбутньому стануть освітніми послугами в методичній діяльності: курси підвищення кваліфікації для педагогів, підготовка, організація і проведення професійних творчих конкурсів, конференцій, семінарів, тренінгів тощо.

Іван Петрович Лопушинський, доктор наук з державного управління, професор, професор кафедри педагогіки й менеджменту освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», розкрив основні поняття «Керівництва і лідерства в управлінні персоналом». Своїм науковим, емоційним і цікавим виступом залучив до співбесіди учасників вебінару.

Юрій Сергійович Гаврилюк, методист навчально-методичної лабораторії координації методичної діяльності КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», консультант з бюджетних питань у  Херсонській області Асоціації міст України окреслив кроки керівника закладу щодо розвитку освітнього  закладу в  період становлення децентралізації влади, розкрив  поняття формування бюджету школи, створення штатного розпису, звернув увагу на процес проведення  атестації педагогів. У ході виступу Юрій Сергійович відповідав на запитання учасників заходу.

Учасники вебінару зазначили, що  така форма методичної роботи виправдала їхні очікування. Захід був пізнавальним, дієвим і корисним, було запропоновано і надалі розкривати питання для широкого загалу з нагальних проблем.

Категорія: Новини
Оберіть мову