22 березня 2018 року відповідно до Плану Спільних дій Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, навчально-методична лабораторія іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» провела на базі академії навчально-методичний семінар «Стратегічні підходи підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови»

22 березня 2018 року відповідно до Плану Спільних дій Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації,  навчально-методична лабораторія іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» провела на базі академії навчально-методичний семінар «Стратегічні підходи підготовки учнів до складання зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови». Метою семінару було організувати навчання та сертифікацію вчителів англійської мови до перевірки відкритої частини з розгорнутою відповіддю зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови. У семінарі взяли участь 26 учителів міста і 4 учителя області, які пройшли відповідну реєстрацію.

Семінар відкрила кандидат педагогічних наук, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти, доцент кафедри педагогіки й менеджменту освіти Світлана Федорівна Одайник, яка розкрила основні питання щодо системи зовнішнього незалежного оцінювання році у 2018 в Україні та на Херсонщині зокрема. Кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри теорії й методики викладання навчальних дисциплін, методист навчально-методичної лабораторії іноземних мов Тетяна Володимирівна Гора розповіла учасникам семінару про особливості проведення ЗНО 2018 року, окремо зупинившись на вимогах до сертифікаційних робіт учнів.

Усі учасники семінару працювали з тестовими завданнями зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови, а також були залучені до перевірки зразків робіт абітурієнтів.

Категорія: Новини
Оберіть мову