14-17 січня 2018 року методист навчальної лабораторії іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Марина Ігошева разом з учителями англійської мови закладів загальної середньої освіти Херсонської області і м. Херсона, які працюють у перших класах в межах пілотування нового Державного стандарту початкової загальної освіти, узяли участь у семінарі-тренінгу

14-17 січня 2018 року методист навчальної лабораторії іноземних мов КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Марина Ігошева разом з учителями англійської мови закладів загальної середньої освіти Херсонської області і м. Херсона, які працюють у перших класах в межах пілотування нового Державного стандарту початкової загальної освіти, узяли участь у семінарі-тренінгу (24 год.). Захід відбувся в м. Біла Церква на базі Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Академія неперервної освіти» в межах експерименту «Реалізація інтегрованого підходу в початковій освіті у контексті Концепції Нової української школи». Тренінг організовано Міністерством освіти і науки України за участі Британської Ради в Україні, видавництва та екзаменаційного департаменту Кембриджського університету.

У ході експерименту 4 школи Херсонщини долучилися до пілотування нового Стандарту початкової загальної освіти. У кожній школі створено по два експериментальних перших класи, у яких викладання англійської мови здійснюється за підручниками видавництва CambridgeUniversityPress.

Категорія: Новини
Оберіть мову