25-27 вересня 2017 року в м. Києві відбувся тренінг для регіональних тренерів з питань методики викладання курсу «Вчимося жити разом» в основній та старшій школі. Його учасниками були представники з 24 областей України і м. Києва.

25-27 вересня 2017 року в м. Києві відбувся тренінг для регіональних тренерів з питань методики викладання курсу «Вчимося жити разом» в основній та старшій школі. Його учасниками були представники з 24 областей України і м. Києва. Херсонщину представляли: Галина Михайлівна Гаврилюк, кандидат педагогічних наук, завідувач навчально-методичної лабораторії технологій КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» та Наталя Анатоліївна Сисоєнко, завідувач науково-методичної лабораторії інформатики, інформаційних технологій та дистанційного навчання. Проект «Вчимося жити разом» має за мету – формування в учнів соціально-психологічних навичок спілкування й адаптації в соціальному середовищі. Він упроваджується в Україні в рамках співпраці Міністерства освіти і науки України та ЮНІСЕФ.

Протягом трьох днів тренінгу було обговорено проблемні питання, які виникли під час роботи. У кінці заходу учасникам було вручено сертифікати та дидактичні комплекти для організації відповідної методичної роботи із педагогічними працівниками в областях.

Отже, невдовзі учителі предмета «Основи здоров’я» матимуть можливість в основній і старшій школі упроваджувати у професійну діяльність тренінговий курс «Вчимося жити разом» на засадах компетентнісного підходу.

Категорія: Новини
Оберіть мову