05 жовтня 2017 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся семінар «Підсумки ЗНО 2017 року в Херсонській області та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році»

05 жовтня 2017 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся семінар «Підсумки ЗНО 2017 року в Херсонській області та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році».

Організатори семінару – Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти, Комунальний вищий навчальний заклад «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

У роботі семінару взяли участь відповідальні за проведення ЗНО в окрузі проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Світлана Федорівна Одайник – кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відкрила семінар та наголосила на важливості своєчасної підготовки щодо організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році.

Максим Юрійович Кирпенко – директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, підбив підсумки ЗНО 2017 року в Херсонській області, надав статистичні дані про його результати; проаналізував роботу персоналу пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році; запропонував для розгляду актуальні питання зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року.

Учасники навчально-методичного семінару підбили підсумки та внесли пропозиції щодо організації та проведення ЗНО в 2018 році у Херсонській області.

 

Категорія: Новини
Оберіть мову