19.06.2017 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради стартував літній мовний інтенсив з підготовки вчителів німецької мови Херсонщини та інших регіонів України до складання міжнародного мовного іспиту В2.

19 червня 2017 року на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради стартував літній мовний інтенсив з підготовки вчителів німецької мови Херсонщини та інших регіонів України до складання міжнародного мовного іспиту В2. Ініціатором заходу стала завідувач науково-методичної лабораторії іноземних мов, доцент кафедри суспільствознавчих і гуманітарних дисциплін КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Вікторія Вострікова. Семінар проводять референти Гете-Інституту в Україні Іванна Голуб і Юлія Кажан.

Літній мовний інтенсив відкрила асистент відділу «Педагогічна кооперація з німецької мови» Світлана Балашова. Вона сердечно привітала учасників заходу і побажала успіхів у складанні міжнародного мовного іспиту В2.

Заняття проходять цікаво, змістовно, мають практичне спрямування. Учителі німецької мови отримують якісну підготовку за чотирма видами мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, письмо, усне мовлення, а також забезпечені необхідними матеріалами для успішного складання іспиту. Літній мовний інтенсив триватиме до 30 червня 2017 року.

Наприкінці роботи літнього мовного інтенсиву вчителі на безоплатній основі складатимуть іспит з німецької мови на міжнародний мовний рівень В2.

 

Категорія: Новини
Оберіть мову