01.06.2017 року вчителі німецької мови Херсонщини відвідали семінар «Література Австрії», що відбувся на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», який провела координатор з освітніх проектів «КультурКонтакт Австрія» Гудрун Пайнсі

01.06.2017 року вчителі німецької мови Херсонщини відвідали семінар «Література Австрії», що відбувся на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», який провела координатор з освітніх проектів «КультурКонтакт Австрія» Гудрун Пайнсі.

У семінарі взяли участь 20 вчителів німецької мови міста і області. Учасники заходу отримали корисну інформацію про художню літературу Австрії, ознайомилися з новими підходами щодо її викладання в українській школі, працювали за інтерактивними формами і методами.

Після семінару за участі координатора з освітніх проектів «КультурКонтакт Австрія» Гудрун Пайнсі було відзнято телепередачу, у якій йдеться про діяльність організації «КультурКонтакт» (Австрія) і про тему проведеного семінару для вчителів. Телепередача вийде в ефір 02.06.2017 року о 20.00 на телеканалі «Скіфія».

«КультурКонтакт Австрія» вже вдруге проводить семінар для вчителів Херсонщини. Сподіваємось і на подальшу цікаву співпрацю.

Категорія: Новини
Оберіть мову