З 21 по 28 квітня 2017 року в місті Тернополі відбувся третій (заключний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Початкова освіта».

З 21 по 28 квітня 2017 року в місті Тернополі відбувся третій (заключний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Початкова освіта». Херсонську область представляла Юлія Володимирівна Спірідонова, учитель початкових класів навчально-виховного комплексу «Чаплинська школа-гімназія» Чаплинської районної ради, яка заявила про себе як про фахово компетентну, творчу особистість і з 25 учасників увійшла в дванадцятку кращих учителів України та виборола шосте місце.

Від усього серця вітаємо Юлію Володимирівну з цією перемогою! Юліє Володимирівно, щиро дякуємо Вам за Вашу фахову майстерність, за відповідальне ставлення до виховання і навчання учнів, за активну громадянську позицію.

Бажаємо Вам подальших успіхів і здобутків! Сподіваємося, що конкурс розкрив перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! Нехай Ваша учительська праця приносить лише відчуття задоволення від реалізації поставлених цілей, а любов та повага учнів надихає на створення нових ідей. Завдяки Вашій щоденній кропіткій праці, поєднаній з педагогічною майстерністю та підкріпленій досвідом роботи, зростає й міцніє інтелектуальний потенціал України.

Категорія: Новини
Оберіть мову