23 лютого 2017 року в режимі онлайн відбулося І засідання науково-методичної ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради

23 лютого 2017 року в режимі онлайн відбулося І засідання науково-методичної ради Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

У межах заходу було затверджено склад та план роботи науково-методичної ради на 2017 рік.

З питання «Про результативність роботи творчих груп науково-методичних лабораторій академії у 2015–2016 роках та завдання на 2017 рік» виступили Таїсія Йосипівна Гусь, завідувач науково-методичного відділу виховання; Тетяна Олександрівна Кузьміч, завідувач науково-методичного відділу управління навчальними закладами та координації діяльності районних (міських) методичних установ, кандидат педагогічних наук; Людмила Петрівна Марецька, завідувач науково-методичного відділу суспільствознавчих і гуманітарних дисциплін, кандидат педагогічних наук; Тетяна Вадимівна Киричук, завідувач науково-методичного відділу дошкільної, початкової освіти і розвитку дитини; Вікторія Валеріївна Сургаєва, завідувач науково-методичного відділу інноваційної діяльності; Катерина Вікторівна Мазаєва, завідувач науково-методичного відділу природничо-математичних та технологічних дисциплін; Наталя Анатоліївна Сисоєнко, завідувач науково-методичної лабораторії інформатики, інформаційних технологій та дистанційного навчання; Вікторія Сергіївна Мусієнко, завідувач науково-методичної лабораторії корекційної педагогіки та психології.

Заслухавши та обговоривши інформацію працівників академії, члени науково-методичної ради ухвалили відповідний проект рішення.

Науково-методичною радою обговорено та схвалено «Анотований каталог Обласної картотеки перспективного педагогічного досвіду (2016 рік)» (доповідач Ірина Миколаївна Колєснік, завідувач науково-методичної лабораторії перспективного педагогічного досвіду). Його рекомендовано до друку та поширення через різні форми роботи з педагогічними працівниками навчальних закладів.

Члени ради також заслухали Таїсію Йосипівну Гусь, завідувача науково-методичного відділу виховання, яка звітувала «Про виконання рішення № 1 засідання навчально-методичної ради КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» від 22 жовтня 2015 року «Про національно-патріотичне виховання учнів у загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах Білозерського району».

У результаті обговорення винесеного на розгляд питання, було ухвалено рішення зняти його з контролю науково-методичної ради.

Підбиваючи підсумки, Лідія Іванівна Слободенюк, проректор з навчально-методичної роботи, кандидат психологічних наук, доцент, подякувала всім за плідну роботу і побажала працівникам педагогічної галузі нових ідей та успіхів у подальшій діяльності.

DSC_0016

DSC_0022

DSCF0437

DSCF0445

Категорія: Новини
Оберіть мову