До дня Святого Миколая кафедрою теорії і методики дошкільної, початкової освіти й психології Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради традиційно проводиться акція «Подаруй маленьке свято сироті – поділись теплом свого серця!»

До дня Святого Миколая кафедрою теорії і методики дошкільної, початкової освіти й психології Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради традиційно проводиться акція «Подаруй маленьке свято сироті – поділись теплом свого серця!». Під час акції зібрано велику кількість іграшок, книжок, підгузків, дитячого харчування, смаколиків тощо.

16 грудня 2016 року подарунки передано вихованцям Комунального закладу «Херсонський обласний будинок дитини» Херсонської обласної ради, а також дітям з синдромом Дауна, які навчаються в Херсонському загальноосвітньому навчально-виховному комплексі №48 Херсонської міської ради.

Приємно, що в наш нелегкий час живуть люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Висловлюємо щиру вдячність за підтримку акції та щедрий благодійний внесок батькам дошкільників групи «Дзвіночки» та родинам учнів 7-Б класу Херсонського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови І ступеня – гімназія» № 56 Херсонської міської ради і запрошуємо всіх небайдужих людей у подальшомудолучитися до цієї важливої та благородної справи. Ваша допомога потрібна завжди!

1

2

3

4

5

 

Категорія: Новини
Оберіть мову