10 грудня 2016 року відбувся III етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка на базі Херсонської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням української мови № 52

10 грудня 2016 року відбувся III етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка на базі Херсонської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням української мови № 52 (директор школи Валентина Іванівна Бєляєва).

Відкрили конкурс голова оргкомітету Ніна Іванівна Левенець – заступник начальника управління освіти, науки та молоді; начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти, науки та координації роботи вищих навчальних закладів управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, та члени оргкомітету Людмила Петрівна Марецька – кандидат педагогічних наук, завідувач науково-методичної лабораторії української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» і Ганна Павлівна Чух – методист науково-методичної лабораторії української мови і літератури КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

У конкурсі взяли участь 73 учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонщини, які посіли перше місце на II етапі змагань. Були представлені майже всі райони та міста Херсонської області, окрім Нижньосірогозького та Верхньорогачицького районів.

Компетентним журі на чолі з головою журі Євдокією Петрівною Голобородько, членом-кореспондентом НАПН України, доктором педагогічних наук, професором кафедри педагогіки, менеджменту освіти й інноваційної діяльності КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», було визначено переможців конкурсу, зі списком яких можна ознайомитися на сайті КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» в рубриці «робота з учнями».

Вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів і гідно представити Херсонщину в загальнонаціональному – IV етапі – конкурсу, який відбудеться 18 лютого 2017 року.

Exif_JPEG_420

Фото2305

Фото2317

Категорія: Новини
Оберіть мову