1 грудня 2016 року другий день семінару-тренінгу з підготовки тренерів для керівників шкіл та вчителів Міжнародного швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU» проходив на базі Опорного закладу Скадовський навчально-виховний комплекс «Академічна гімназія» Скадовської міської ради

1 грудня 2016 року другий день семінару-тренінгу з підготовки тренерів для керівників шкіл та вчителів Міжнародного швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU» проходив на базі Опорного закладу Скадовський навчально-виховний комплекс «Академічна гімназія» Скадовської міської ради.

Зустріли і привітали гостей представники шкільного парламенту й учні-музиканти джаз-бенду «Сурма».

На початку тренінгу його учасники об’єдналися у групи «Керівники шкіл» і «Учителі» та виконали інтерактивну вправу «Рецепти гарного настрою». Згодом, відвідали музей навчального закладу, екскурсію яку провели учні гімназії.

Захід був насичений різними формами роботи та приємними сюрпризами. Учасники ознайомилися з можливостями практичної реалізації принципів освіти для демократичного суспільства та прав людини під час викладання шкільних дисциплін.

Цікавими були уроки з елементами тренінгу, учасниками якого стали міський голова Олександр Юрійович Яковлєв, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Миколайович Павленко і представники учнівського самоврядування Скадовського освітнього округу, котрі обговорили шляхи здійснення децентралізації в умовах нашого регіону.

Загалом другий день тренінгу продемонстрував механізми упровадження освіти для розвитку демократії на шкільному та місцевому рівнях.

DSG1

DSG2

DSG3

DSG4

DSG5

DSG6

Категорія: Новини
Оберіть мову