27 жовтня 2016 року відбулося чергове засідання навчально-методичної ради КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

27 жовтня 2016 року відбулося чергове засідання навчально-методичної ради КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти». У заході взяли участь представники районних (міських) методичних кабінетів Херсонської області.

Перше питання порядку денного щодо задачного підходу до формування компетентностей на уроках фізики в загальноосвітніх навчальних закладах Нововоронцовського та Великоолександрівського районів розкрили Наталія Сергіївна Шолохова – завідувач науково-методичної лабораторії фізики та астрономії КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», Олена Леонідівна Морозова – завідувач КУ «Нововоронцовський РМК» та наголосили, що задачний підхід до вивчення фізики є одним із найбільш уживаних учителями методів побудови навчальної діяльності учнів. Тому методика його застосування в навчальному процесі дає широкі можливості для формування всіх видів компетентностей у школярів. Особливості упровадження в освітній процес з фізики задачного методу висвітлили Валентина Леонідівна Базиляк – учитель фізики Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гаврилівської сільської ради Нововоронцовського району; Сергій Валентинович Гребенщиков – учитель фізики Давидівобрідської ЗОШ І-ІІІ ступенів Великоолександрівської районної ради і Тетяна Юріївна Шишка – учитель фізики Великоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Великоолександрівської районної ради.

У результаті обговорення винесеного на розгляд питання «Про виконання рішення № 2 засідання навчально-методичної ради від 23.04.2015 року «Про стан і перспективи впровадження курсу «Фінансова грамотність» у навчальних закладах Херсонської області» учасниками заходу було ухвалено рішення зняти його з контролю навчально-методичної ради.

Підбиваючи підсумки, Лідія Іванівна Слободенюк, проректор з навчально-методичної роботи КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» кандидат психологічних наук, доцент наголосила на важливості питань, що обговорювалися на засіданні.

DSC_0069

DSC_0070

DSC_0071

DSC_0072

Категорія: Новини
Оберіть мову