20 жовтня 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся семінар-нарада «Підсумки ЗНО 2016 року в Херсонській області та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році».

20 жовтня 2016 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбувся семінар-нарада «Підсумки ЗНО 2016 року в Херсонській області та особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році».

Організатори семінару – Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти, Управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, Комунальний вищий навчальний заклад «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.

У роботі семінару взяли участь відповідальні особи за проведення зовнішнього оцінювання в окрузі, відповідальні за пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання, керівники ПТНЗ і ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, керівники загальноосвітніх навчальних закладів м. Херсона і Білозерского району.

Анатолій Миколайович Зубко, ректор КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», професор, привітав учасників семінару та наголосив на важливості своєчасної підготовки щодо організації зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році.

Максим Юрійович Кирпенко, директор Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, підбив підсумки ЗНО 2016 року в Херсонській області та надав статистичні дані про його результати.

Ніна Іванівна Левенець, заступник начальника управління – начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти та інспекції навчальних закладів управління освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, доповіла про особливості проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти в 2016/2017 навчальному році.

Світлана Федорівна Одайник, кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з питань зовнішнього оцінювання та моніторингу якості освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», доповіла про приєднання України до Програми міжнародного оцінювання учнів PISA-2018, метою якого є отримання даних про рівень знань учнів віком 15 років з читання, математики та природничих наук і вміння застосовувати їх на практиці.

Олена Володимирівна Рудік, заступник директора Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, проаналізувала роботу персоналу пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році.

Райміля Талятівна Бондаренко, начальник організаційно-технологічного відділу Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти, запропонувала для розгляду актуальні питання зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року та вказала на особливості реєстрації випускників для участі у ЗНО.

Учасники семінару підбили підсумки та внесли пропозиції щодо організації та проведення ЗНО в 2017 році у Херсонській області.

DSC_0019

DSC_0020

Категорія: Новини
Оберіть мову