20 жовтня 2016 року на базі Кисилівського дошкільного навчального закладу Білозерського району відбувся районний семінар для завідувачів і вихователів.

20 жовтня 2016 року на базі Кисилівського дошкільного навчального закладу Білозерського району (завідувач Світлана Олександрівна Воротило) відбувся районний семінар для завідувачів і вихователів. У заході взяли участь Галина Михайлівна Сагач, доктор педагогічних наук, професор; Людмила Миколаївна Назаренко, доктор філософії, доцент кафедри теорії та методики виховання КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Учасники семінару ознайомилися з експериментально-дослідною діяльністю дитячого садочку, обговорили проблему забезпечення наступності та перспективності дошкільної та початкової освіти у контексті «нової школи», отримали поради науковців.

Вихованці із задоволенням демонстрували набуті уміння та навички, а також спільно з вихователями та іншими працівниками закладу влаштували імпровізоване дитяче кафе. Творча атмосфера зустрічі доповнювалася яскравими концертними номерами.

IMG_0113

IMG_0167

Категорія: Новини
Оберіть мову